Categories: خبرها

رییس جدید بسیج: «سران فتنه» نجس سیاسی هستند

زیتون– غلام‌حسین غیب‌پرور، رییس جدید سازمان بسیج مستضعفین، گفت موضع او مقابل «فتنه و سران فتنه» تغییری نکرده و اضافه کرد: «بنده قبلا سران فتنه را نجس سیاسی خوانده‌ام اکنون هم بر روی این موضع اصرار دارم».

به گزارش فارس غلام‌حسین غیب‌پرور که هفته گذشته جانشین محمدرضا نقدی در سازمان بسیج مستضعفین شد، گفت: «سران فتنه نجس سیاسی هستند که با آب زمزم هم تطهیر نمی‌شوند، مگر این‌که یک زمانی بیایند درساحت ملت و رهبری معظم انقلاب توبه کنند».

غیب‌پرور یکی از «افتخارات» خود را این دانست که «در ماجرای فتنه شفاف عمل کردیم» و گفت: «حضرت آقا می‌فرمایند: پاسداری غیر محافظه‌کارانه و ما باید به این دستور رهبری عمل کنیم.» او اضافه کرد: «من در صیانت از انقلاب به هیچ وجه اهل مماشات نیستم؛ رسانه‌ها و سایت‌های معاند و ضدانقلاب هم هرچه می‌خواهند بگویند و بنویسند.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵