Categories: خبرها

اعلام عزای عمومی در ترکیه؛ تعداد تلفات انفجار استانبول به ۳۸ تن رسید

زیتون– تعداد تلفات دو انفجار رخ داده در شهر استانبول ترکیه به ۳۸ تن رسیده است که ۳۰ نفر از آن‌ها نیروهای پلیس هستند. گفته می‌شود بیش از ۱۶۰ نفر نیز در این انفجارها زخمی شده‌اند.

براساس اعلام وزارت کشور ترکیه، یکی از بمب‌ها در خودرویی کار گذاشته شده بود و انفجار دیگر نیز انتحاری بوده است. دولت ترکیه امروز را در این کشور عزای عمومی اعلام کرد.

این انفجارها در نزدیکی استادیوم نیم فوتبال بشیکتاش – وودافون – و بعد از یک بازی فوتبال رخ داد. رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه گفت که هدف از انفجار در این محل «افزایش شمار قربانیان» بوده است. او همچنین ضمن «تروریسی» توصیف کردن این اقدام گفت: «بار دیگر در استانبول شاهد چهره کریه تروریسم هستیم که هر گونه عقیده و اخلاقی را زیر پاگذاشته است».

هنوز هیچ گروهی مسئولین این انفجارها را به عهده نگرفته است. هم‌زمان وزارت کشور ترکیه از بازداشت ۱۰ نفر در این رابطه خبر داد.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵