Categories: خبرها

۸۰ زائر خوزستانی در عراق مفقودالاثر شده‌اند

زیتون- یک منبع آگاه در وزارت خارجه خبر داد که ۸۰ زائر خوزستانی اربعین، در عراق مفقود شده‌ و «تمام این افراد در حادثه تروریستی حله به شهادت رسیده‌اند.»
فارس به نقل از این منبع نوشت که ۸۰ نفر از زائرین خوزستانی بعد از حادثه تروریستی حله عراق ارتباطشان با خانواده‌هایشان قطع شده است. به گفته او«با بررسی همه جوانب و ابعاد حادثه تروریستی و با توجه به اینکه سه اتوبوس از زوار خوزستانی که کاروانی به سرپرستی دو زن در محل حادثه حضور داشتند احتمال شهادت همه این افراد قریب به یقین است.»
این منبع با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی مناسب این اتفاق گفت: «جنایت تروریستی حله ابعاد بسیار دردناک و تاسف‌انگیزی دارد؛ تاکنون تنها ۳۰ جنازه بر اساس کارت‌های شناسایی و گذرنامه باقیمانده در محل حادثه شناسایی شده‌اند و با توجه به شدت انفجار احتمال نابودی بقیه اجساد بسیار زیاد است.»

 

 

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵