Categories: خبرها

مذاکرات برای پخش صدای شجریان از رادیو و تلویزیون آغاز شده

زیتون- فرزاد طالبی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، خبر از «مذاکراتی در سوح مختلف» برای پخش صدای محمدرضا شجریان، استاد آواز، از رادیو و تلویزیون داد.
طالبی با اشاره به این‌که سیاست‌گذار صدا و سیما، وزارت ارشاد نیست، گفت: «مذاکراتی در سطوح مختلف در جریان است و پیگیری‌هایی از سوی هنرمندان و وزارت ارشاد در این‌باره صورت گرفته»، اما «مسئول سیاست‌های رسانه ملی افراد دیگری هستند و هر آنچه را که صلاح و صحیح بدانند را عمل می‌کنند هر چند انتظار جامعه امر دیگری است که امیدواریم به آن توجه بیشتری شود.»
به گفته طالبی همکاری دفتر موسیقی برای «لذت بردن مردم از صدای شجریان» منجر به صدور مجوز آلبوم طریق عشق شد که تاکنون نیز «از پرفروش ترین آلبوم‌ها در کشور بوده است.»
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد اضافه کرد: «مجوزهای صادره از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد مجوزهای دولت تلقی می‌شود و در همه مناطق ایران جاری و ساری است و همه قاعدتا باید به این مجوزها احترام بگذارند و شان آن را حفظ کنند.»

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵