Categories: خبرها

تبرئه متهمان حمله به سفارت عربستان از اتهام تخریب

زیتون- حکم بیست متهم پرونده حمله به سفارت عربستان سعودی در تهران از سوی دادگاه ویژه کارکنان دولت بازداشت شد. این افراد از اتهام «تخریب سفارت عربستان» تبرئه شدند، سه تن از آن‌ها به شش ماه حبس تعزیری و ۷۰ ضربه شلاق و ۱۲ نفر نیز به ۹۱ روز حبس تعلیقی محکوم شدند. 
مصطفی شعبانی، وکیل افراد گفت هر بیست تن «افراد بسیجی هستند که سابقه حضور در جبهه و حتی حضور در سوریه را دارند.»
دی ماه سال ۹۴ عده‌ای از نیروهای منتسب به حزب‌الله، به سفارت عربستان سعودی در تهران و کنسول‌گری این کشور در مشهد حمله کردند، مساله‌ای که موجب قطع روابط دیپلماتیک دو کشور شد.
شعبانی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به تبرئه پنج نفر از متهمان در دادگاه، اضافه کرد این افراد در جلسه دادگاه گفتند از سوی «نیروی انتظامی ممانعتی برای اعتراض آن‌ها صورت نگرفته» است. او خبر از اعتراض به حکم صادر شده داد، چرا که «موکلانم را مستحق این رای نمی‌دانم.»
معاون سیاسی استاندار تهران اما گفت دستور «عدم مقابله با معترضان سفارت عربستان» از سوی استانداری صادر نشده بود.
مقام‌های قضایی برای ۴۵ نفر در این‌باره پرونده تشکیل دادند. بیست نفر از این افراد در در دادگاه ویژه کارکنان دولت و ۲۵ نفر در دادگاه ویژه روحانیت محاکمه شدند. خبرگزاری تسنیم نوشت که «حکم بخش دادگاه ویژه روحانیت این پرونده نیز صادر» شده، اما «هنوز خبری از جزئیات آن منتشر نشده است.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵