Categories: خبرها

مکارم شیرازی: تا گناه کسی ثابت نشده مجاز به انتشار و بیان نیستیم

زیتون-  آیت الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید ساکن قم،  بدون اشاره به اتهام سواستفاده جنسی سعید طوسی، قاری مشهور، از چند نوجوان، از «شایعه‌سازی و شایعه‌پراکنی» و گزارش‌های رسانه‌های خارج از ایران در این باره انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، مکارم شیرازی «شایعه‌سازی و شایعه‌پراکنی» را از «توطئه‌های شیطان» دانست و«ریختن آبروی افراد و ایجاد نفاق و اختلاف در جامعه را از آثار سو» این اتفاق ذکر کرد. به گفته او «گاهی اوقات دروغ‌هایی می‌سازند و نسبت‌هایی به افراد می‌دهند که اساسا واقعیت ندارد.» 
به گفته مکارم تا زمانی که «گناه کسی در محکمه ثابت نشود مجاز به انتشار و بیان آن نیستیم و نقل آن گناه است، اگر بر فرض واقعیت هم داشته باشد باید اجازه داد در محاکم ثابت شود و اصراری بر انتشار آن نداشته باشیم.»
خانواده یکی از شاکیان سعید طوسی در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه ضمن درخواست برای «رسیدگی دقیق و سریع» به این پرونده و با اشاره به گزارش رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور در این زمینه اعلام کردند «غائله اخیر را به نوعی نتیجه تعلل و کم‌لطفی چندین ساله مسئولان مرتبط با این پرونده در صدور حکم قطعی می‌دانیم.»
مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «به دنبال پخش برخی شایعات انسان می‌بیند و می‌شنود که رسانه‌های بیگانه و غربی درباره آن مطلب منتشر کرده‌اند، این نشان می‌دهد که مطلوب آنها است.»
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، نیز روز سوم آبان، مختومه شدن این پرونده توسط خود را «دروغ بزرگ و عجیب و غریب» و «کذب محض» خوانده و شاکیان این پرونده را تهدید کرده بود که «همکاری با رسانه‌های معاند، معاونت در جرم و قابل پیگرد است.»

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵