Categories: خبرها

تهدیددادگستری به «برخورد قانونی» با بازیگران شبکه جِم

زیتون- رییس کل دادگستری استان تهران گفت در صورت بازگشت بازیگرانی که به «شبکه‌های ماهواره‌ای» پیوسته‌اند، با آن‌ها «براساس قانون» رفتار خواهد شد.
غلام‌حسین اسماعیلی به فارس گفت سخنان مسئولان سازمان سینمایی درباره نحوه برخورد با این بازیگران «یک بیان عمومی» بوده است. 
پیش از این حجت‌الله ایوبی، رییس سازمان سینمایی، در یک برنامه تلویزیونی گفته بود برای بازیگرانی که از ایران خارج و به شبکه «جِم» (Gem) پیوسته‌اند «فرش قرمز پهن نکرده‌ایم»، با این حال آن‌ها «می‌توانند به ایران بازگردند.» ایوبی همچنین خبر از آن داد که با «بخش‌های مختلف» صحبت شده تا «رافت اسلامی در نظام جمهوری اسلامی ایران، برخورد لازم و قانونی با بازیگران پیوسته به شبکه GEM را صورت دهند و آنها نیز این موضوع را پذیرفته‌اند.»
به گفته رییس کل دادگستری تهران اما با کسانی که با شبکه‌های معاند همکاری می‌کنند در صورت بازگشت به کشور مطابق قانون برخورد شده و فعالیت‌هایشان محدود می‌شود.
رییس سازمان سینمایی کشور همچنین خبر از بازگشت ۱۲ نفر از بازیگران به کشور را داده بود، در حالی که اسماعیلی می گود تا این لحظه کسی درخواستی برای بازگشت به کشور نداشته است.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵