Categories: خبرها

توقف بمباران حلب از صبح امروز

زیتون- بمب‌افکن‌های نیروی هوایی روسیه و سوریه بمباران شهر حلب را از صبح امروز (سه‌شنبه) متوقف کرده‌اند. 
وزیر دفاع روسیه اعلام کرد نیروهای هوایی این کشور بمباران شهر حلب را از صبح امروز برای فراهم کردن «امکان خروج غیرنظامیان و مجروحان» از منطقه متوقف کرده اند. قسمت های شرقی شهر حلب تحت کنترل گروه‌های مخالف دولت اسد است.
بی‌بی‌سی نوشت دلیل این تصمیم سوریه، پیش‌نویس طرحی است که به پیشنهاد نیوزیلند به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه شد. براساس این پیش‌نویس از طرفین درگیری خواسته شده اعلام آتش‌بس کنند. همچنین گروه‌های مخالف دولت اسد به ترک بخش شرقی حلب تشویق شده‌اند.
سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، پیشتر گفته بود توقف بمباران از صبح پنجشنبه و برای کمک‌های انسان‌دوستانه در حلب صورت خواهد گرفت. کمک‌هایی که به گفته ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل، مستلزم یک آتش بس طولانی‌تر از سوی طرفین است.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵