Categories: خبرها

احسان مازندرانی آزاد شد

زیتون- احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار زندانی، که از ۱۸ روز پیش اعتصاب غذا کرده بود، از زندان آزاد و به بیمارستان منتقل شد.
هوشنگ پوربابایی، وکیل مازندرانی، به ایسنا گفت امیدوار است آزادی موکل او با توجه به ماده ۸۵ قانون مجازات اسلامی تبدیل به «آزادی مشروط» شود. مازندرانی در دادگاه بدوی به هفت سال زندان محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به دو سال کاهش پیدا کرد.
احسان مازندرانی از روز اول مهر دست به اعتصاب غذا زده و تهدید کرده بود در صورت «برآورده نشدن خواسته‌هایش» این اعتصاب غذا را ادامه خواهد داد. «تشکیل کمیته حقیقت‌یاب» درباره بازداشت او و همکارانش، «برخورد قانونی با عوامل فریب» رهبر جمهوری اسلامی و افکار عمومی درباره پروژه موسوم به «نفوذ»، آزادی از زندان با توجه به سپری شدن یک سوم دوره محکومیت و حضور در صدا و سیما برای دفاع از خود در برابر اتهامات مطرح شده، از جمله شرط‌های مطرح شده مازندرانی بود.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵