زیتون- دیدار محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه و علی لاریجانی، رییس مجلس با وزیر اقتصاد آلمان یک روز پس از سخنان رییس قوه قضاییه لغو شد.
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه روز گذشته با انتقاد از حضور زیگمار گابریل در ایران، گفته بود «اگر جای مسئولان دولتی و وزارت امور خارجه بودم اجازه نمیدادم چنین افرادی وارد کشور شوند.» به فاصله ۲۴ ساعت بعد از این اظهارنظر رییس قوه قضاییه، دیدار معاون صدراعظم آلمان با وزیر امورخارجه و رییس مجلس لغو شد.
زیگمار گابریل، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد آلمان، هفته گذشته پیش ازسفربه تهران گفته بود پیششرط عادیسازی روابط با ایران، به رسمیت شناختن اسراییل است. او همچنین گفته بود در سفر به ایران پیرامون نقش تهران در سوریه و وضعیت حقوقبشر با مقامهای جمهوری اسلامی گفتوگو خواهد کرد.
مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک سو،…
خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعهای که دههها زیر سایه تنش،…
به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…
درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه میکنید، حاشیهای است بر یک گفتوگو در…
مدتی است هر رسانهای را که باز میکنید، سعید لیلاز را میبینید که با لحنی…
جامعه ایران از دیماه تاکنون با سه بحران همزمان و عمیق روبهرو شده است: سرکوب…