Categories: خبرها

شرایط بیمه اتباع خارجی اعلام شد

زیتون- مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی خبر از ایجاد سازوکاری برای بیمه اتباع خارجی در داخل کشور داد. 
حسین جودکی در مراسم رونمایی از سامانه های اداره کل اتباع سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این اداره کل بر اساس مصوبه هیات امنای سازمان درسال گذشته شکل گرفت، توضیح داد که دو ماموریت اساسی این اداره کل پوشش بیمه ای اتباع خارجی مقیم ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور است. به گفته جودکی به این منظور تفاهم نامه هایی با وزارت رفاه و سایر دستگاههای متولی منعقد شده است.
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی جامعه هدف بیمه اتباع خارجی را اتباع دارای مجوز اشتغال و اقامت دانست و گفت : «علاوه بر این اتباعی که در کشور خود بیمه هستند و یا در مناطق آزاد تجاری اشتغال دارند نیز در این زمره قرار می گیرند.»
به گفته مدیرکل اتباع تامین اجتماعی اتباع خارجی می توانند به صورت خویش فرما نیز بیمه شوند.
جودکی درباره بیمه ایرانیان خارج از کشور نیز گفت: در خارج از کشور متقاضیانی برای بیمه ایرانیان مقیم خارج از کشور داشتیم که با پیگیری های لازم در دستورکار قرار گرفت و کشورهایی که بیشترین ایرانیان را داشتند در اولویت قرار گرفتند و سامانه ای طراحی شد تا هموطنان ما به آسانترین شکل ممکن بیمه شوند. این طرح به صورت پایلوت در قطر و کویت انجام شد و اکنون این امر قابل انجام است.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵