Categories: خبرها

دعوت از ظریف برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری

زیتون- محسن غرویان، از شاگردان سابق محمدتقی مصباح بزدی، خبر از آن داد که برخی «علما و روحانیون قم» با محمدجواد ظریف برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری رایزنی کرده‌اند. 
غرویان به سایت انتخاب گفت که حسن روحانی کاندیدای اول این جمع برای انتخابات آینده است و رد صورت افزایش فشار بر رییس جمهوری، آن‌ها از محمدجواد ظریف حمایت خواهند کرد.
در چند سال گذشته خبر حضور احتمالی ظریف در انتخابات ریاست‌جمهوری جندین بار منتشر شده، اما وزیر امور خارجه دولت روحانی همواره این اخبار را تکذیب کرده است.
اکنون محسن غرویان گفته است که ظریف «چهره برجسته بین‌المللی است و دیدگاه‌های بسیار بلندی دارد» و به همین دلیل «می‌تواند گزینه بسیار جدی در انتخابات ۹۶ باشد.» او اضافه کرده ظریف تاکنون «این موضوع را نپذیرفته و گفته است نمی‌آید، ولی اصرار بسیاری هست که او ورود کند.»

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵