Categories: خبرها

هما هودفر در بیمارستان بستری شد

زیتون- هما هودفر، استاد دانشگاه و شهروند ایرانی – کانادایی، به دلیل وضعیت جسمی نامناسب در بیمارستان بستری شده است.

خانواده هودفر به شبکه خبری سی تی وی کانادا گفته‌اند که این استاد ۶۵ ساله دانشگاه به سختی راه می‌رود یا حرف می‌زند. گفته می‌شود احتمالا این اتفاق به این دلیل رخ داده که داروهای او به شکل منظم در اختیارش قرار نمی‌گیرد. هودفر در زندان از سردردهای شدید، ضعف مفرط و سرگیجه در رنج بوده.

هودفر ساکن شهر مونترال کانادا است. او برای دیدار با خانواده خود به ایران سفر کرده بود، اما خرداد ماه سال جاری بازداشت شد. پیش از این عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، گفته بود که اتهام‌های او «ورود در حوزه‌های فمینیسم و جرایم امنیتی» است.

هودفر از جمله فعالان کمپین لغو سنگسار در ایران بوده و گفته می‌شود مشغول تحقیقی پیرامون «نقش زنان ایران در انتخابات مجلس» بود.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵