Categories: خبرها

احمد خاتمی: اعدام های سال ۶۷ خدمتی بزرگ به ملت ایران بود

زیتون– امام جمعه موقت تهران زندانیان اعدام شده در تابستان سال ۶۷ را «محارب» خواند و گفت «آنچه امام راحل در سال ۶۷ صورت داد کاری فقهی، قرآنی، ‌انقلابی و خدمتی بزرگ به ملت مسلمان ایران بود.» 
او انتشار فایل صوتی گفتگوی آیت‌الله منتظری با نیری (حاکم شرع)، اشراقی (دادستان)، رئیسی (معاون دادستان) و پورمحمدی (نماینده اطلاعات در اوین) را برنامه جدید «دنیای استکبار» علیه ملت ایران دانست: «آن برنامه این است که جنازه در حال احتضار منافقین استکباری و آمریکایی را دوباره زنده کنند. این جنازه در حال احتضار کامل است و هرگز زنده شدنی نیست.»
خاتمی با استناد به کتاب قرآن (کتاب مقدس مسلمانان) اضافه کرد که «قرآن شدیدترین مجازات‌ها را نسبت به محاربین دارد.» به گفته امام جمعه این هفته تهران کسانی که در عملیات مرصاد (فروغ جاویدان) به جنگ با «بچه‌های شما آمدند محارب بودند هم آنها که در زندان همکاری داشتند.»
او افراد اعدام شده در تابستان ۶۷ را پس از گذشت نزدیک به سه دهه متهم کرد: «گفتند ما بر موضع خود هستیم یعنی چون در زندان هستیم نیامدیم با بچه‌های شما بجنگیم. این ها هم عنوان محارب دارند.»
نماینده کرمان در مجلس خبرگان رهبری از «شاگردان امام، آنهایی که دم از امام می‌زنند» خواست تا اجازه ندهند «امام مظلوم و غریب شود.» احمد خاتمی مدعی شد «من به عنوان تکلیفم خودم دفاع کردم و هیچ ترسی هم ندارم.»
امام جمعه موقت تهران در ادامه رسانه ها را متهم کرد به اینکه «تا جایی که ‌می‌توانستند این طلبه ناچیز را تخریب کردند و عکس‌های فتوشاپی آنچنانی علیه بنده درست کردند که خودم هم در خواب ببینم وحشت می‌کنم، بنابراین از این حرفا باکی ندارم.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵