متوقف کردن خودروی مشکوک دیپلمات‌های فرانسوی و انگلیسی در کردستان

زیتون– اطلاعات سپاه استان کردستان از ضبط دوربین فیلمبرداری دو دیپلمات فرانسوی و بریتانیایی در منطقه مرزی خبر داده و هشدار داد که امنیت کردستان «خط قرمز سپاه» است.
اطلاعات سپاه این استان «خودروی مشکوک پلاک سیاسی» در مناطق مرزی در کردستان ایران متوقف کرده که سرنشینان آن «رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس» بودند.
یک منبع اطلاعاتی ضمن تایید این خبر اعلام کرد «متهمین بدون هماهنگی و مجوز به صورت غیرقانونی در برخی مناطق استان کردستان تردد می‌کردند.» 57299718
او در مورد روند اتفاقات به ایسنا توضیح داد که نیروهای امنیتی سپاه کردستان رفتار مشکوک یک خودروی پاجیرو پلاک سیاسی را در شهرستان سقز زیر نظر گرفته اند. به گفته این منبع آگاه سرنشینان این خودرو در حال فیلم برداری‌های مشکوک از مجموعه‌های نظامی بودند و در مواجهه با دستور ایست، از محل فیلم برداری متواری شدند.
این مقام امنیتی اطلاعات سپاه ادامه داد: «در طول مسیر، این خودرو ۳ ایست بازرسی را بدون توقف رد کرد که در نهایت در نزدیکی روستای ایرانخواه سقز در تور امنیتی اطلاعات سپاه گرفتار و مجبور به متوقف کردن خودرو شدند.»
به گفته این مقام امنیتی پس از بررسی‌های اولیه مشخص می‌شود که سرنشینان خودرو توقیف شده یک مرد به نام سباستین سورن و یک زن به نام شارلوت لوپز وارونه والر هستند که به ترتیب رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس در تهران هستند که بدون هماهنگی و مجوز به صورت غیرقانونی در برخی مناطق استان کردستان تردد می‌کنند.
در حالی این دو دیپلمات خارجی از سوی سپاه استان کردستان متهم به عمل غیر قانونی شدند که روز گذشته یک مقام آگاه در وزارت خارجه گفته بود «سفر و دیدار این دو دیپلمات «با اطلاع قبلی صورت گرفته است.»
علیرضا آشنا‌گر، معاون استاندار کردستان در گفتگو با تسنیم صدور مجوز برای این دو دیپلمات را تایید کرد اما گفت که  این افراد در «مسیری» خارج از «محدوده مجاز» در شهر سقز کردستان تردد داشتند.
به گفته آشناگر «آن‌ها باید در هتل شادی سنندج مستقر می‌شدند ولی در مناطق مرزی حین عکس‌برداری از اماکن مختلف دیده شدند که توجیه آن‌ها صورت گرفت» و نیازی به بازداشت نبود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »