زیتون– جواد کریمی قدوسی٬ نماینده مجلس گفت «روز ملی آتش زدن برجام دور نیست» و پیشنهاد داد که روز 13 آبان، مقارن با روز تسخیر سفارت آمریکا در ایران، برجام را آتش بزنند.
کریمی قدوسی این مطلب را در واکنش به «بدعهدی» آمریکا در اجرای مفاد «برجام» بیان کرده و خواستار اقدام متقابل جمهوری اسلامی در این زمینه شده است.
به گفته او «تنها راهی که در این بین باقی مانده این است که ما بر اساس قانون مصرح در مجلس و شروط رهبری در مقابل هر گونه نقص برجام٬ اقدام متقابل انجام دهیم.»
این نماینده مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، افزود: «اگر ما در اولین قدمی که آمریکاییها دست به بدعهدی زدند و تحریمهای جدید وضع کردند اقدام متقابل انجام میدادیم در حال حاضر وضعیت بهتر بود.»
او درباره عملکرد هیات نظارت بر اجرای «برجام» نیز گفت «متأسفانه هیئت نظارت بر برجام تاکنون یک گزارش از روند اجرای برجام منتشر نکرده که این موضوع گلایه آمیز است.»
کریمی قدوسی همچنین به کشورهای غربی هشدار داد «اگر به وضعیت قبل برگردیم آن خط قرمزهای سابق را میشکنیم و این بار غنیسازی را به مرز ۹۰ درصد میرسانیم.»
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…