براي اولين بار بعد از جدايي دو كليسا

دیدار تاریخی سران کلیساهای کاتولیک و ارتدوکس

زیتون- برای نخستین بار پس از جدایی دو کلیسای کاتولیک و ارتدوکس از یکدیگر در سده ‌‌یازدهم، رهبران این دو مذهب مسیحی در هاوانا، پایتخت کوبا دیدار کردند. پاپ فرانسیس و پاتریارک کیریل خواستار وحدت مسیحیان جهان شدند.
پاپ فرانسیس با پاتریارک (بطریق) کیریل، رهبر کلیسای ارتدوکس روسیه در روز جمعه ( ۲۳ بهمن) دیدار کرد. در این ملاقات رائول کاسترو رهبر کوبا نیز شرکت کرد.

0,,19045931_303,00
دویچه وله خبر داد که دیدارفرانسیس با کیریل در سر راه سفر به مکزیک در فرودگاه هاوانا انجام گرفت. هر دو رهبر بعد از فشردن دست و روبوسی، عکس مشترک گرفتند و بلافاصله گفت‌وگو را آغاز کردند. فرانسیس و کریل در این ملاقات نگرانی خود را از وضعیت مسیحیان در خاورمیانه، آفریقا و آسیا اعلام کردند. رهبران دو کلیسا در این ملاقات تاریخی، که پس از هزار سال میان صورت گرفت، درباره گسترش جنگ و تروریسم هشدار دادند.
به نوشته اشپیگل آلمان حدود ۲۰ سال است که مقدمات دیدار دو رهبر مذهبی کلیسای کاتولیک و کلیسای ارتدوکس روسیه برنامه ریزی شده بود.
کلیسای ارتدوکس در ۱۴ شاخه مختلف انشعاب پیدا کرده و برگترین شاخه آن کلیسای ارتدوکس روسیه است که حدود ۱۵۰ میلیون نفر پیرو دارد. به نوشته اشپیگل در ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ قرار است نمایندگان ۱۴ کلیسای ارتدوکس در یونان گردهم آیند و نشست مشترکی برگزار کنند.
پیروان کلیسای کاتولیک حدود یک میلیارد نفر برآورد می‌شود. در سال‌های اخیر رهبر کاتولیک‌های جهان چندین بار با نمایندگان مختلف کلیساهای ارتدوکس ملاقات کرده است اما دیدار با اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس روسیه برای نخستین بار انجام می‌گیرد.
پاتریارک کیریل به نوشته اشپیگل آنلاین با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روابط نزدیکی دارد و در ساختار قدرت سیاسی روسیه نقش ایفا می‌کند. پوتین برای استحکام قدرت خود در روسیه از کلیسای ارتدوکس استفاده می‌کند. منتقدان کلیسای ارتدوکس را متحد دولت روسیه تلقی می‌کنند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

براي اولين بار بعد از جدايي دو كليسا

خودشان را شبیه به عامه‌ی مردم جا می‌زنند. تن‌پوشِ کت و شلوار و پیراهن‌شان را نه بر اساس وُسع جیب‌ پر پولی دست‌چین می‌کنند؛ که اغلب از یکی دو فیش حقوقی پر می‌شود؛ بل‌که بر

ادامه »

۱. در طی انتخابات اخیر، مدام شنیده‌ایم که گفته می‌شود: پزشکیان نمی‌تواند کاری از پیش ببرد؛ مگر یک تدارکاتچی چقدر قدرت دارد؛ باید آن

ادامه »

اگر انتخابات و به ویژه انتخاب ریاست جمهوری در کشوری مانند ایران را یک فرآیندی ترسیم کنیم که می خواهد

ادامه »