Categories: خبرها

دستگیری ۸۰ نفر در پارتی شبانه افغانستانی ها در قزوین

زیتون– مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری قزوین خبر داد که  بیش از ۸۰ تبعه کشور افغانستان در میهمانی شبانه باغی در روستاهای اطراف قزوین دستگیر شدند. 
بهمن عشایری در این رابطه توضیح داد که با اطلاع‌رسانی و پیگیری های صورت‌گرفته بیش از ۸۰ تبعه غیرمجاز کشور افغانستان که در میهمانی شبانه از قبل برنامه‌ریزی به بهانه شرکت در جشن عید فطر در حال رقص و پایکوبی بودند، دستگیر شدند.
او در مورد نحوی بازداشت این ۸۰ نفر، در گفتگو با روزنامه اعتماد توضیح داد که به دنبال وصول گزارشی مبنی بر اجرای برنامه شبانه توسط اتباع خارجی در باغی در اطراف قزوین بلافاصله با هماهنگی نیروی انتظامی و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان، با همکاری شورا و بسیج روستای «مهدی آباد» تمامی شرکت‌کنندگان در میهمانی مذکور دستگیر شدند و از آنها مقادیری موادمخدر و مشروبات الکلی کشف و ضبط شد که برای طی مراحل قضایی تحویل مراجع ذی ربط شدند.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵