زيتون- لحظاتي پيش مجيد آذرپي، پس از تامين وثيقه 700 مليوني از زندان آزاد شد.
حکم اولیه قرار بازداشت این عضو حزب اعتماد ملی بعد از ۸ ماه به قرار وثیقه تغییر کرد.
به گزارش «زیتون» دادگاه برای این فعال سیاسی جنبش سبز قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی تعیین کرده بود اما وی در نهايت پس از توديع وثيقه اي به ارزش 700 ميليون تا زمان صدور حكم قطعي از زندان آزاد شد. او پیشتر در دادگاه به شش سال و نیم حبس تعزیری و جریمه نقدی محکوم شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب که در خرداد ۹۴ بازداشت شده و مدت ۲ ماه را در بند دو-الف زندان اوین گذراند به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام توسط قاضی مقیسه به ۶ سال و شش ماه حبس و ۳ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد.
آذرپی پیش از این هم در جریان وقایع سال ۸۸ بازداشت شده بود.
آذرپی پیشتر در اعتراض به روند بررسی پرونده اش و تمدید قرار بازداشت، ۲۳ روز اعتصاب غذای تر کرد و با درخواست رسول منتجب نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی و سید محمد خاتمی و وعده مسئولان قضایی مبنی بر رسیدگی به پرونده، به اعتصاب غذایش پایان داده بود.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…