Categories: خبرها

مهدی طائب:امسال آل سعود سقوط می کند و حج با حضور امام زمان برگزار می شود

زیتون- مهدی طائب٬ رییس قرارگاه عمار گفت که «امسال آل سعود سقوط می‌کند و حج با حضور امام زمان برگزار می‌شود.»
رییس قرارگاه عمار این مطلب را در انتقاد از عملکرد مقام‌های عربستان سعودی بیان کرده و افزود از قبل پیش‌بینی کرده بود که در مراسم حج سال گذشته٬ چندین نفر کشته خواهند شد.
او به مناسبت تولد دومین امام شیعیان در یکی از شهرک های استان البرز در سخنرانی این مطالب را بیان کرد. در بخش دیگری از سخنانش که توسط پارسینه منتشر شده، توضیح داد که این مطلب را با یکی از مسئولان بنیاد جانبازان در میان گذاشته و به وی گفته بود از آنجا که عربستان «هر چه نیرو داشته است را به یمن فرستاده» دیگر نمی‌توانسته امنیت حج را تامین کند.
طائب اضافه کرد عربستان «یک مشت صفر کلیومتر و تازه کار را گذاشته است برای اداره حج و این خیلی سخت است و من حادثه منا را از چند ماه قبل پیش بینی کرده بودم.»
این روحانی محافظه‌کار افزود «حج امسال را خواهید دید که چه می‌شود. پیش بینی من این است که امسال حج بدون آل سعود و با حضور امام زمان برگزار خواهد شد.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵