پخش زنده

رئیس دانشگاه بهشتی «ورود حراست به کلاس‌ها برای تذکر حجاب» را تایید کرد

محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه بهشتی روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایلنا، گفت که ورود نیروهای حراست به کلاس‌های درس «یک هفته پیش در یکی از دانشکده‌های این دانشگاه» اتفاق افتاده است.

رئیس دانشگاه بهشتی با دفاع ضمنی از اقدام نیروهای حراست در «ورود به کلاس‌های درس»، ادعا کرد که این اقدام حراست «شاید به خاطر احساس مسئولیت بیش از حد یکی از افراد حراست» انجام شده است.

آقامیری با بیان اینکه «با این عضو حراست، صحبت کرده است»، گفت که این نیروی حراست دانشگاه بهشتی «غرضی نداشته و احساس کرده باید تذکر[جاب] بدهد و به این دلیل وارد کلاس شده که فکر نمی‌کرد استاد سر کلاس است» اما بعد «متوجه حضور استاد شده است.»

رئیس دانشگاه بهشتی به صراحت از برخورد نیروهای حراست با دانشجویان به ویژه دانشجویان دختری که از حجاب اجباری سر باز می‌زنند، حمایت کرد و افزود که «حراست می‌تواند در محیط عمومی دانشگاه تذکر بدهد، اما کلاس حریم دارد و حریم کلاس، حریم استاد است.»

دفاع تلویحی رئیس دانشگاه بهشتی از ورود نیروهای حراست به کلاس‌های درس در حالی است که دانشجویان دانشکده روانشناسی این دانشگاه از روز سه‌شنبه ۳۰ آبان‌ به مدت دو روز در اعتراض به «ورود نیروهای حراست به کلاس‌های درس»، دست به اعتصاب زدند.

دانشجویان همچنین تاکید کردند که به‌دلیل به خطر افتادن «بدیهی‌ترین حقوق» دانشجویان از جمله «حق امنیت»‌ اعتصاب کرده‌اند.

*رادیو فردا

Recent Posts

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

بازخوانی انتقادی صورت‌بندی فکری محمد حنیف‌نژاد در افق رهایی و انسداد تاریخی

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

نقد یک خطای معرفتی دین‌ستیزان

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

جمهوری، جمهوریت و سلطنت موروثی

در این نوشتار کوتاه تلاش می‌شود که بین سه مفهوم «جمهوری»، «جمهوریت» و نیز «سلطنت»…

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

چرا فاشیسم به صحنه جهانی بازگشت؟

قرن بیستم با نبردی سهمگین میان سه ایدئولوژی رقیب تعریف شد: لیبرالیسم، کمونیسم و فاشیسم.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵