پخش زنده

گزارش وکیل توماج صالحی از جلسه دادگاه

زیتون – امیر رییسیان، وکیل توماج صالحی، خواننده رپ، از برگزاری دو جلسه دادگاه برای رسیدگی به اتهامات موکلش پس از هشت ماه خبر داد.

به گفته رییسیان اولین دادگاه توماج در بیست و هشتم خرداد برگزار شد «اما با توجه به ناتمام ماندن موضوعات مطرح شده در جلسه رسیدگی، تنفس اعلام شد و ادامه رسیدگی به یک‌شنبه ۱۱ تیرماه موکول شد».

وی افزود بر اساس قانون پس از اتمام جلسه، دادگاه ظرف یک هفته باید حکم خود را ابلاغ کند.

به گفته وکیل آقای صالحی موکلش به دلیل انتشار توییت‌های انتقادی به «افساد فی‌الارض» و به خاطر استفاده یک شبکه کانادایی از تصویر او به «همکاری با دولت متخاصم» متهم است.

اتهامات دیگر توماج «دعوت به آشوب و اغتشاش» از طریق «دعوت مردم به بیان خواسته‌ها و مطالبات خودشان» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و توهین به بنیانگذار انقلاب و مقام رهبری نظام» است.

آقای رییسیان سپس از فرصت محدود خود برای ملاقات با توماج صالحی خبرداد و افزود:«حجم اتهامات فراتر از این بود که در نیم ساعت مقرر حتی بتوانیم یک‌یک اتهامات را برای موکل تبیین کنیم.»

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026