پخش زنده

مولوی عبدالحمید: یورش نیروهای نظامی به مردم داغ‌دیده در مراسم‌های تدفین شهدا و یا یادبود آنها خلاف اخلاق و مروّت است

زیتون – مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، حمله و تیراندازی نیروهای امنیتی به معترضان سوگوار را محکوم کرد.

عبدالحمید اسماعیل‌زهی شامگاه سه‌شنبه سیزدهم دی، در حساب توییتری خود نوشت:«یورش نیروهای نظامی و لباس شخصی به مردم داغ‌دیده در مراسم‌های تدفین شهدا و یا یادبود آنها از جمله هفتم، چهلم و… در آرامستان‌ها، برخلاف اخلاق و انصاف و به‌دور از مروّت است.»

در ماه‌های اخیر و پس از آغاز جنبش سراسری مردم علیه حکومت، نیروهای امنیتی بارها به سوی شرکت‌کنندگان در مراسم یادبود جان‌باختگان این اعتراض‌ها آتش گشوده‌ و عده‌ای را مجروح و حتی کشته‌اند.

تنها در روز جمعه دهم دی‌ماه، نیروهای حکومتی به دو مراسم یاد بود برای معترضان جان‌باخته در شهرهای جوانرود و سمیرم حمله کردند و دست‌کم یک شهروند را کشتند.

مولوی عبدالحمید در ادامه نوشت «شعار دادن عده‌ای از حاضران نمی‌تواند بهانه و مجوزی برای حمله به مردم عزادار باشد.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵