پخش زنده

برگزاری مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج به خشونت کشیده شد؛ دستکم دو نفر کشته شدند

زیتون– مراسم چهلم حدیث نجفی، از کشته‌شدگان اعتراضات اخیر، که امروز پنجشنبه ۱۲ آبان با حضور  کثیری از مردم معترض در کرج برگزار شد.

در حاشیه این مراسم درگیری‌هایی بین نیروهای امنیتی و معترضین روی داد که با تیراندازی ماموران به سوی مردم  به خشونت کشیده شد.

در گزارش خبرگزاری ایرنا به نقل از رئیس مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی استان البرز آمده است که در جریان اعتراضات امروز در آزاد راه کرج – قزوین و کمال‌شهر کرج دو نفر کشته شده‌اند.

او گفته است که هنوز آمار دقیق مجروحان این تیراندازی در دست بررسی است.

ناظرانی که از خودروهای خود شاهد تیراندازی‌ نیروهای امنیتی به سوی معترضین بوده و از آن فیلم گرفته‌اند، ناچار شده بودند زیر صندلی ماشین خم شوند و دوربین‌هایشان را برای ثبت این صحنه بالا نگه دارند.

براساس این گزارشات ویدیویی، امروز ماموران امنیتی به تیراندازی و شلیک گاز اشک‌آور به سوی مردمی که برای شرکت در مراسم چهلم حدیث نجفی در بهشت سکینه‌ی شهر کرج جمع شده بودند، دست زده‌اند.

خبرگزاری فارس نیز که به محافل امنیتی در ایران نزدیک است، در مصاحبه با معاون سیاسی و امنیتی استانداری البرز، کشته شدن یک عضو بسیج را در اعتراضات امروز کرج اعلام کرده است. مرتضی ولی پوری، معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز از زخمی شدن تعدادی از ماموران نیز خبر داده است.

حدیث نجفی، دختر جوان ۲۳ ساله‌‌ای بود که روز چهارشنبه ۳۰ شهریور بر اثر اصابت گلوله‌ی‌ نیروهای امنیتی در کرج به قتل رسید.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵