Categories: خبرها

پول دکل نفتی به کارگاه شراب‌سازی رفت

عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در گفتگویی رادیویی درباره حکم پرونده دکل نفتی گفت: «اگر [حکم]نامتناسب بود اعتراض می‌کنیم. باید حکم را ببینم.»

این پرونده که سال ۹۱ در دادسرا مفتوح شد، ۶ متهم داشت و دو متهمش در خارج از کشور بودند و یکی از آنان مصطفوی‌طباطبایی نام دارد و دیگری که از کشور خارج شد. محاکمات ۱۱ جلسه طول کشید.

دولت‌آبادی تاکید کرد: «پرونده مالی پیچیده بود….این پرونده از پرونده‌هایی بود که به سختی جلو می‌رود مانند پرونده پتروشیمی. آقای طباطبایی که در محاکمات نبود مصاحبه مفصلی با رسانه‌ای کرده بود و خودش نیامد ولی وکیلش آمده بود. پرونده مهمی است.»

داستان «دکل گمشده» از دولت دوم محمود احمدی‌نژاد آغاز شذ .در همان زمان شرکت تأسیسات دریایی به مدیرعاملی علی طاهری‌مطلق، مدیرعامل وقت این شرکت، در یکی از مناقصه‌های فاز ۱۴ پارس‌جنوبی برنده شد و بر مبناب همین پروژه شرکت مذکور تلاش کرد دکل حفاری نفتی خریداری کند.

بر اساس گزارش روزنامه شرق پولی که قرار بود برای این دکل پرداخته شود طبق ادعای وکیل یکی از متهمان پرونده و اسنادی که «عمر کامل» به دادگاه ارائه کرده است، از سوی مصطفوی‌طباطبایی صرف سرمایه‌گذاری در صنعت شراب‌سازی شده است. طبق ادعای این وکیل در گفتگو با روزنامه قانون در اردیبهشت ۹۷، مصطفوی مبالغ چشمگیری نیز به کمپین تبلیغاتی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا کمک کرده است.

 

Recent Posts

ذکر خیری از دو فعال سیاسی چپ ملی

اخیرا خبر رسید که بابک امیرخسروی (1306-1405 خورشیدی) در پاریس درگذشت و امروز نیز اطلاع…

۲۹ مهر ۱۴۰۵

تفکر نقاد در دوران گذار از اقتدارگرایی

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

بازخوانی سه آموزه اخلاقی و دموکراتیک عرفان عملی ابوالحسن خرقانی

عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگی‌جوامع‌ بشری و از جمله‌ جامعه‌ ما‌ بشمار می…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵