سپنتا نیکنام فعلا در جلسات شورای شهر یزد حاضر خواهد شد

زیتون– محمدجواد کولیوند، رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس٬ گفت که سپنتا نیکنام «در جلسات شورای شهر» یزد شرکت خواهد کرد.
او که ناظر انتخابات شوراهاست از استمهال(مهلت از دادگاه) رای دیوان عدالت اداری در خصوص پرونده بررسی عضویت سپنتا نیکنام٬ عضو زرتشتی شورای شهر یزد خبر داد و افزود که طبق مکاتبه‌ای که با رییس قوه قضائیه صورت گرفت قرار شد در خصوص رای دیوان استمهال شود و تا اصلاح قانون یا هر تصمیم‌گیری سپنتا نیکنام در جلسات شورای شهر یزد حاضر شود.
محمد یزدی٬ عضو شورای نگهبان٬ دوم آبان‌ ماه خبر داده بود که اعضای فقیه شورای نگهبان به اتفاق رای بر اشکال شرعی فعالیت منتخب زرتشتی شورای شهر یزد دادند.
او همچنین تاکید کرد که اگر جایی اکثریت قریب به اتفاق‌شان مسلمان باشند، غیر مسلمان نمی‌تواند برای آنها تصمیم بگیرد.
سپنتا نیکنام، عضو زرتشتی شورای شهر یزد سی‌ام شهریورماه با رای دیوان عدالت اداری از ادامه حضور در شورا منع شد.
با شکایت علی اصغر باقری، نامزد شکست خورده انتخابات شورای شهر یزد، دیوان عدالت اداری فعالیت سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد را متوقف کرد. شعبه ۴۵ دیوان عدالت اداری، با صدور حکمی موقت عضویت و فعالیت یک شهروند زردشتی را در شورای شهر یزد متوقف کرد.
احمد جنتی، عضو فقیه و دبیر شورای نگهبان، فروردین ماه امسال در ابلاغیه‌ای که برای انتشار به روزنامه رسمی کشور داده، خواستار جلوگیری از تایید صلاحیت کاندیداهای اقلیت‌های دینی در انتخابات شوراهای شهر و روستا شد.
این تصمیم شورای نگهبان با مخالفت رییس و برخی نمایندگان مجلس٬ رییس شورای شهر یزد و برخی دیگر از اعضای شوراهای شهر و روستا در کشور مواجه شد.
کولیوند همچنین از مذاکره با دیوان عدالت اداری خبر داده و گفت: «جمع‌بندی مذاکرات به این رسید که قانون باید در این مورد اصلاح شود یا اینکه تبصره مورد نظر حذف شود. راه دوم این است که در شهرهای دارای اقلیت‌های مذهبی براساس یک حد نصاب معین یک کرسی در شورای شهر به این اقلیت‌ها اختصاص یابد. راه سوم هم این است که این موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »